Beautycase…

stilazzi clear bag

De zoektocht naar een ideale “beautycase” is niet bepaald vlot gegaan. Al heel lang behelp ik me met een collectie toilettassen, maar steeds is er wel iets dat er niet inpast. En wat voor iedereen waarschijnlijk ook herkenbaar is, als je op zoek gaat naar bv een nagelvijl, moet je echt gaan graven in alle tassen om ze dan pas te vinden als je alles hebt uitgeladen.

Nu zag ik op een blog voor de eerste keer een foto van een volledig doorschijnende grote toiletzak, eentje van Kim Greene. Zag er mega fancy uit en groot genoeg met verschillende onderverdelingen. En laat transparante spullen nu net de nieuwe trend zijn …

Die wou ik natuurlijk meteen hebben, maar was blijkbaar alleen nog maar in Amerika online te vinden met duurdere transportkosten dan de tas zelf waard was. En uiteraard was ik net te laat om deze nog te laten leveren bij de schoonmama van de baas die net voor een weekje naar België kwam. Dus die optie geschrapt.

Dan maar de duurdere Stilazzi bag bestellen, die nog een stukje groter is en hoger van kwaliteit. Laat ons zeggen dat ik 2 weken besteed heb aan het hele internet afzoeken naar zo’n soort tassen en deze nog enkel overschoot.

Bij de promakeupstore stond deze nog op hun site, eventjes bestellen en oeps bleek het uit stock te zijn. De officiële site van Stilazzi meldde me hetzelfde. Maar het “hebben-hebben-hebben”-gehalte was reeds zo hoog dat we er voor zijn gaan bellen en ik het verlossende antwoord kreeg van “ooh hier ligt er toch net nog eentje”.

De dame op de post werd ook heel nieuwsgierig naar het pakketje toen ze mijn reuzeglimlach zag.

Dan de test. Eerst op het sportevent waar ik nadien moest gaan douchen, netjes alles er ingekregen, zelfs de handdoeken. En dan dit weekend op uitstap naar Duisburg mochten zelfs manlief en zoonlief hun spulletjes er nog bij. Maar daarbij moet ik wel eerlijk zijn, dat er echt enkel de verzorgingsproducten, haardroger, borstels ed in staken. Omdat ik nog de make-up van een vriendin ging doen, had ik mijn volledige koffer nog apart bij.

stilazzi clear bag full

Van de zomer testen we met een weekendje naar zee of ik mijn make-up er ook bij in krijg. Maar het is al een absolute aanrader. Een heerlijke tas, het was het zoeken waard!!

 


Leave a Reply