Deauty-box

20120917-222744.jpg

Blij verrast bracht de postbode ook aan mijn deurtje de allereerste Deautybox. En wauw, ‘t is meteen een voltreffer als start.

Maar laat me misschien eerst het concept uit leggen. Deauty staat voor “discovering-beauty” en helpt ons een weg te vinden tussen de duizenden producten in de cosmeticawereld. Iedere maand krijg je een box thuis geleverd met een selectie van 4 à 6 producten, meestal travelsize soms zit er al eens een fullsize tussen. Hiervoor betaal je 15 euro per maand.

Deauty beloofd ons een selectie te maken uit de grote internationale merken, de nichemerken, de nieuwste trends en de tijdloze classics. Enkele partners hebben ze al bekend gemaakt, laat daar voor mij meteen al enkele favorieten (Kiehl’s, Redken, Clinique) tussen staan en ook nog onbekende (Shu Uemura, Nuxe).

20120917-222917.jpg

De eerste box is echt een voltreffer, een prachtige nagellak (Essie), haarmousse (Redken), Mythic Oil (l’Oreal), serum (Clarins), reinigingswater (Nuxe). Heerlijke combinatie van stuk voor stuk top producten. Als dit nodig was om mij te overtuigen, mijn abonnement ligt vast!

Intussen heb ik mijn abonnement bij de Nederlandse versie (Beautybox) nog lopen en ben ik helemaal fan van het concept. ‘t Is heel fijn om iedere maand een selectie nieuwe producten voorgeschoteld te krijgen. Qua prijs betaal je minder dan de waarde van de producten tesamen in je box.

De komende maanden gaan we de test doen en Deautybox versus Beautybox in the battle gooien.

20120917-223024.jpg


Leave a Reply