Doucheritueel

Vroeg opstaan is nooit leuk, maar van mijn douchemoment kan ik enorm genieten. Alles dat daar aan meehelpt krijgt een ere plaatsje op het doucherekje. Vandaag laat ik jullie zien welke producten deze plaats veroverd hebben.
20120916-115658.jpg
De zachtste douchegels zijn voor mij die van Rituals, een gel die veranderd in een schuimige mousse. De geuren zijn ook heel intens.

Juist omdat die geuren zo intens zijn, moet je deze kunnen afwisselen. De Hammam reeks vind ik bijvoorbeeld geweldig na het joggen, de Shanti Shower voor een koude avond, …

Mijn hydraterende douchesensatie van Leif, de bio versie van Trilogy en Field of Flowers van Philosophy zijn een perfecte aanvulling.
20120916-115841.jpg
Qua schampoo en conditioner heb ik John Frieda in huis gehaald, “Briljant Brunette” heerlijke naam.

Verder ben ik het kappersmerk Joico aan het uittesten.

Scrubben is voor mij ook een essentieel doucheritueel. Met MAC Volanic Ash, Philosophy en een scrubhandschoen als hulpmiddeltjes.
20120916-120255.jpg
Het gamma van Koen is aanzienlijk gegroeid, ik tel 4 douchegels en 2 shampoo’s voor hem. Versus 7 douchegels, 4 haarproducten, 2 gezichtsproducten voor mij.

Dit is ook maar een momentopname, want volgende maand ziet mijn rekje er waarschijnlijk al weer helemaal anders uit.

Ik ben nog op zoek naar een hygiënische, praktische oplossing om nog meer producten in mijn douche te zetten, iemand tips?


Leave a Reply