Een nieuwe dissolvant-beleving

20120727-203539.jpg

Toch minstens 2x per week haal ik de nagellak van mijn vingernagels. Geen leuke klus, stinkende dissolvant waar je zeker niet mee mag morsen of alle kleur/glans verdwijnt van het oppervlak waar het mee in contact kwam. Daarboven op nog een hoop stinkende watjes die je blijft ruiken iedere keer als je de vuilbak terug open doet.

Voldoende redenen om de “Magic Nail polish remover” van Bourjois uit te testen.

Even tussen de middagpauze geëxperimenteerd, met een hoop pluspunten om op te noemen.

De geur, niemand op kantoor kon ruiken dat we met dissolvant bezig waren (in tegenstelling tot vorige keer …). Het potje vermeldt zelfs “red fruit & vanilla fragrance” en effectief zo ruikt je nagel nadien. De dissolvant zelf helemaal niet, als ik je een tip mag geven, ruik niet aan het potje. Dit heb ik uit curiositeit voor jullie al gedaan.

1 Second is uiteraard wel een beetje overdreven, maar het zit er echt dicht in de buurt. Je steekt je vinger in het gaatje van de mousse en draait een paar keer. Soms zit er aan de zijkanten nog een beetje nagellak, maar deze is er na een 2e draaibeurt helemaal af. En dit heb ik getest met 4 laagjes nagellak over elkaar.

20120727-204132.jpg
20120727-204039.jpg

Het potje is misschien wel iets duurder (ca. 8 euro-kruidvat) in vergelijking met andere dissolvant, maar je hebt geen watjes meer nodig. Wat tevens als voordeel heeft dat er zeker geen plusch restjes blijven hangen aan je nagels.

Het dopje sluit heel goed en het is een compact formaat.

Kortom je nagellak verwijderen gebeurt nu veel sneller en properder.

Enige nadeel, ik krijg mijn teennagels niet in dat potje (maar heb het stiekem wel geprobeerd) …


Leave a Reply