Kleine wonder papiertjes

20120715-131426.jpg

Met het kleffe weer dat we al af en toe hebben gehad, kent iedereen het wel. De T-zone begint halverwege de dag te glimmen . Niet aangenaam en mooi, maar na mijn recente aankoop moet ik me daar geen zorgen meer over maken.

Soms zijn er zo van die budget merken die gewoon te goedkoop lijken om hun werk te kunnen doen. Essence (te vinden in het kruidvat) is voor mij zo een merk. Maar net omdat het zo goedkoop is kan je de producten testen zonder dat het weggesmeten geld is.

Met dat idee had ik dus ook de ‘sun club oil control paper’ mee in mijn mandje gezwierd.
De test was voor mij absolute 10 op 10. Gewoon even met het papiertje over de glimmende plaatsen op je gezicht gaan. Het neemt het vettige gevoel weg en laat een heel aangenaam zacht gevoel achter. Je ziet aan het gebruikte papiertje dan ook hoe goed het werkt.

20120715-131635.jpg

Nu heb ik het nog niet uitgetest als ik foundation op had, maar dan heb ik meestal een aantal goede primers eronder en fixaties erboven zodat ik daar al minder last van heb. Moest ik dan toch een glimmend voorhoofd krijgen, dan zou ik het lichtjes deppende proberen. Als het al glimt dan zal de foundation er toch ook al niet meer zo goed opzitten.

Dus vanaf nu zit dit kleine compacte doosje standaard in de handtas.


Leave a Reply