Last minute solden bij Rituals

20120731-003235.jpg
Op verzorgingsproducten en make-up uit de betere categorie kom je niet vaak solden tegen. Bij Rituals hebben ze wel enorm hun best gedaan. Verschillende make-up aan -30% maar hun categorie -50% is zeker de moeite.

Met een goed gevulde tas kwam ik dit weekend buiten, niet allemaal soldenproducten, maar toch behoorlijk wat.

20120731-003353.jpg
Deze heb ik gescoord aan -50%:

 • Douchegel Summer Rain (hoe toepasselijk!)
  Een geur gemaakt van 2 bloemen, chinese peony en lotus flower. Maar voor mij ruikt hij naar meloen. Een frisse geur die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.
 • Douchegel Ice Shower (3,75 euro)
  Een vrij standaard geurtje voor een mannendouchegel.
 • Shower paste Hammam Olive Secret
  Een dikke pasta die pas goed begint te schuimen als je al even onder de douche staat. Beetje raar die pasta, maar wel aangenaam.De geur is overheerlijk. Ik ben een absolute hamman-liefhebber en als ik deze heb gebruikt zou je echt denken dat we een hamman in huis hebben. De geur komt echt tot in het hele huis en dat heb ik met nog geen enkele douchezeep gehad. Een geurtje dat we beiden gebruiken.
 • Douchegel Shanti Shower (4,25 euro)
  Voor mij een iets te zware geur, waarschijnlijk door de amandelen. Deze heb ik terug in de kast gezet en zal er in de herfst/winter weer mogen uitkomen. Het geurtje is voor mij niet zomers genoeg.
 • Body Cream Touch of Heaven (2,10 euro voor 70ml)
  Een dikke crème met een geur die je de hele dag blijft ruiken. Orange&Cedar, speciale geur, niet voor alle dagen.De crème vind ik van structuur heel goed, ideaal voor een droge huid, trekt goed in en voelt niet vettig aan.

20120731-003451.jpg
Zonder solden:

 • Rituals geurkaars – Jasmine Dream (14,90 euro)
  Ik heb een hekel aan die chemische huisparfums die je in ’t stopcontact moet steken, of andere van die dergelijke producten. Het is wel leuk dat het thuis fris ruikt, maar daarvoor laat ik het regelmatig gewoon goed doorwaaien. Nu wou ik toch wel de geurkaars proberen, dat heeft dan toch net nog een gezelliger effect en steek je aan wanneer je er zin in hebt.Getest en ze ruikt heerlijk, maar is echt heel subtiel, de geur verspreidt zich niet echt door het huis. Ik vind het wel leuk, maar als ze op is zie ik me er geen nieuwe gaan halen.
 • Douchegel Babysplash (6,90 euro)
  Deze is echt geweldig. Vóór je kinderen hebt vind je Zwitsal een heerlijke geurtje, maar na 2 jaar deze en nog andere standaard babyzeep te gebruiken ben je de geurtjes ongelooflijk beu.Voor mijn toch wel vrij huid-gevoelig klein ventje had ik eerst een staaltje meegekregen. Getest en onmiddellijk terug gegaan om de tube te kopen. Heerlijk geurtje, helemaal geen typisch babygeurtje en verder geen negatieve huidreacties.
 • Badschuim Wu Wei (12,90 euro)
  Deze hebben we al langer in huis en is nog lang niet leeg. Niet omdat ze niet goed is, integendeel, maar gewoon een grote fles en tijdsgebrek om in bad te gaan liggen. Zalig, zacht en relax geurtje.
 • Bad olie Honey Harmonie
  Het tweede rituals product dat al langer vertoefd in onze badkamer. Een zoetere iets zwaardere geur.Zo’n olie mag dan wel goed zijn voor de huis, maar ik gebruik het niet graag. Het hele bad kan je met dreft kuisen voor de glibberigheid weg te krijgen.

Binnenkort test ik de staaltjes bodyscrub die ik mee heb gekregen.


Leave a Reply