Mijn eerste Kiehl’s product

20120730-012502.jpg

De naam Kiehl’s kom je in lovende woorden op alle beautyblogs tegen. Alleszins zo opvallende veel (of gewoon een goede pr) dat het mij wel nieuwsgierig genoeg maakte om het leuke winkeltje in Antwerpen binnen te stappen.

Kiehl’s is een Amerikaans apothekersmerk, reeds 160 jaar actief en in 2000 overgekocht door l’Oreal. Het merk is wereldwijd bekend om zijn natuurlijke ingrediënten en de eenvoudige typische verpakkingen.

Mijn curiositeit was gewekt, maar ik had geen specifiek product in gedachten. Zo ben ik buiten gekomen met een oogcrème “Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate” en een staaltje “Creme de Corps”. Geen goedkope producten, ik betaalde 39 euro voor de kleine tube oogcrème.

Toch ga ik hem meteen terug halen als hem op is. Hij is in 1 woord zalig. Vooral zacht, zo geweldig zacht om te smeren. En het voelt gewoon enorm goed. De verkoopster had me verwittigd dat hij zou kunnen tintelen door de vitamine C, maar dit onaangename gevoel heb ik bij deze crème niet ervaren.

Qua werking ben ik niet de beste proefpersoon. Met een (eindelijk!) doorslapend kind en standaard bedrust blijf ik vrij goed bespaard van de wallen. Rimpels op mijn 28 zijn er gelukkig ook nog niet in grote hoeveelheid. Dus kan ik niet spreken van een mega resultaat, maar de huid rondom mijn ogen voelt wel beter aan, gewoon gezonder en verzorgder.

Het staaltje bodycreme kan me ook wel bekoren. Deze ga ik nog fullsize in huis halen. Een iets vettigere crème die vlot intrekt en heel goed aanvoelt op de drogere benen. Niet om iedere dag te gebruiken, maar vooral na een stevige scrubbeurt of gewoon op de drogere zones. De crème is geurloos en dit dacht ik jammer te vinden, toch stoorde het me helemaal niet als ik hem opsmeerde.

Kiehl’s heeft dit jaar een zeer mooie webshop gelanceerd. www.kiehls.be Best gewoon zo ingeven, want via google vond ik de site niet snel genoeg. Blijkbaar toch niet zo’n goede pr, maar dat heeft dit merk duidelijk niet nodig.


Leave a Reply