Molton Brown, a winner!

Parfuma had (weeral!) een leuke winactie via facebook. Het ging over een Gift Box van het merk Molton Brown, die ik deze week heb mogen ontvangen.

Molton Brown was voor mij een merk waar ik nog nooit van had gehoord, dus dat kriebelt dan wel als je zo een mooi pakket ziet.
20121222-222002.jpg

De site van Parfuma leert me dat London the place to be was en is voor het merk dat zich opgericht heeft in 1973. De producten worden met de hand op locatie gemaakt, onder toepassing van ingrediënten waarvan de krachtige effecten van aromatherapie, planten en minerale extracten zijn bewezen.

Zelf heeft Molton Brown een online shop die als het ware op een candy shop lijkt. Prachtig ogende producten, leuke pakketjes, mooie verpakkingen, …

Een handzeep en handlotion in een handig flesje kregen een nieuw plekje in huis. De badkamer of de keuken, een ware strijd, maar de keuken heeft gewonnen. Nu ik met de feestdagen/vakantie meer tijd heb, heb ik de hele dag in mijn keuken vertoefd en uitgebreid kunnen testen!
20121222-222249.jpg

Die aromatherapie waar Parfuma het over heeft valt me meteen op bij het gebruik van de producten. Naar mijn eerste idee was de geur voor mij iets te sterk of misschien niet direct 100% mijn favoriet. Maar heel gek, ik gebruik nu al heel de dag de zeep en lotion na elkaar en ben verknocht aan de frisse geur. De geur komt me bekend voor, maar ik kan niet thuisbrengen van waar …

De fles zeep en lotion zijn even groot, na elke wasbeurt hebben mijn handen ook van een vleugje lotion mogen genieten. Een lotion die intrekt nog voor je een volgende handeling kan uitvoeren. Dus geen last van vettige handjes.

Er zat ook nog een leuk geurkaarsje in de doos, maar die spaar ik nog even.
20121222-222340.jpg

Ja, een winner, echt wel, nieuw merk voor mezelf ontdekt, geweldige producten voor dagdagelijks gebruik. Thanks Parfuma!

Parfuma is in België 1 van de 2 unieke verdelers en is morgen speciaal geopend voor uw last minute kerstgeschenken. Dit pakketje is een echte aanrader voor mama’s, schoonmama’s, bomma’s, zussen en vriendinnen. Het is een beetje verwennerij op momenten dat je er geen tijd voor hebt.


Leave a Reply