Nagelstickers

Met de lente in het vooruitzicht komen er massa’s mooie prints in de rekken te liggen. En dit doet me toch twijfelen om het nog eens te gaan uittesten. Mijn ervaring in december was nog niet echt wat het moest zijn.

Ik heb 3 soorten getest. Bij alle drie had ik iedere keer een wauw effect, prachtige instant nailart. Maar telkens toch niet 100% goed gelukt.
20130204-165449.jpg

Het vervelendste is het gevoel dat ze bovenaan niet helemaal goed vast zaten. Het voelt aan alsof je nagel een stukje loshangt.

Hoe breng je het aan: de juiste maat zoeken, er mooi opplakken en dan bovenaan afvijlen om de sticker gelijk te maken met je nagel. Bij sommige merken moet je nog een top-coat erover aanbrengen.

Het ging bij mij vooral fout met het afvijlen op maat. Dan kwamen er stukjes los, hier merkte ik dan ook het grootste verschil in kwaliteit.

Hema is hier duidelijk het budget merk en scoort voor mij het slechtste.
20130204-165616.jpg

‘l Oreal vond ik het gemakkelijkste aan te brengen en mooi glad te maken. Maar toen ik deze aanbracht had ik echt maar 5min tijd en heb ik het veel te snel gedaan. Dus deze wil ik nog wel eens opnieuw proberen. De topcoat was niet geschikt, de stickers zijn toen helemaal gaan ‘rimpelen’.
20130204-165735.jpg

De stickers van Elegant Touch waren gemakkelijk aan te brengen en deze gingen het beste om te vijlen op maat. Toch blijft het “flapperend” gevoel en haalde ik ze er na 1 dag terug af.
20130204-165911.jpg

Goedkoop was het ook niet, als je ca. 10 euro rekent voor een setje, dan kan je al beter een mooi kleurtje nagellak gaan kopen.

Toch ga ik het voor een volgende gelegenheid nog eens een keertje uittesten. De prints van komend seizoen zien er echt heel leuk uit …


Leave a Reply