Shoplog Oberhausen

20120715-133443.jpg

Mijn eerste shoplog! Voor de make-up kenners onder ons weten jullie dat Oberhausen gelijk staat met de dichtstbijzijnde KIKO-shop. Al sinds februari (toen heb ik me in Berlijn bevoorraad) ben ik aan het wachten om terug mijn slag te kunnen slaan.

‘k Had me goed voorbereid en online alle producten nog eens bekeken en opgeschreven wat ik zeker moest hebben. Dus had ik al een mooi A4-tje bij :)

Wat heb ik gescoord? Op nummer 1 absoluut de nagellakjes, een heleboel nieuwe zomerkleurtjes en al een paar die tegen het najaar dienst kunnen doen. Op de gedeelde eerste plaats staan de pigmentpoeders. De fluokleurtjes heb ik toch maar in de winkel gelaten, roos, fuchsia en bruin zijn mee mogen gaan.

Dan nog een extra kleurtje van de zeer aangename luchtige foundation, waar ik al dikwijls mijn klanten mee heb kunnen blij maken.

Een aftersun-spray, hopelijk kan ik die deze zomer toch een keertje testen …

Twee soorten zwarte eyeliners, je kan er nooit genoeg hebben. En de false lash top coat mascara, absoluut onmisbaar voor mega wimper effect. Deze toon ik jullie binnenkort wel eens zodat je het verschil met of zonder kan zien.

Een base coat voor de nagels die ik graag wou testen belandde ook in de shopbag. En wegens budgetvriendelijk ook maar eens de brushcleaner meegenomen, dan kan ik die ook eens gaan vergelijken met die van MAC die ik momenteel gebruik.

Sommige spullen kwamen uit de hatelijke solden grabbelbakken, maar bij KIKO waren deze wel een plezier.

20120715-133706.jpg


Leave a Reply