The start of a new passion: Philosophy

20120808-201827.jpg

Ik kon er niet om heen, Philosophy, het merk dat sinds kort bij Ici Paris te verkrijgen is. Alle beautyblogs bulkten van de positieve reviews over dit merk. En wel in het bijzonder van de all in one reiniger “Purity, made simple”.

Nu was ik al niet slecht bezig, iedere dag netjes de (oog)make-up verwijderen met reinigingsdoekjes, dat leek me al genoeg werk. Maar ergens wist ik wel dat ik best mijn hele gezicht iedere avond zou reinigen.

Dus was de “Purity, made simple” mijn eerste aankoop om het merk uit te testen. En meteen een schot in de roos.

Om te starten met de verpakking, heel mooi en eenvoudig met de leuke teksten erop. Hij is na enkele maanden nog niet van het ere-schapje in de badkamer gedegradeerd naar het kastje. Het blijft een leuk product om naar te kijken.

Dan de werking, echt aan allen die nog niet elke avond hun huid reinigen: probeer deze reiniger. Gewoon heel simpel wat product op vochtige handen, goed aan de ogen en verder over het hele gezicht verdelen. Dan afspoelen en goed de zeep wegwrijven aan de ogen. Alle make-up verdwijnt, zonder het gebruik van doekjes of een aparte oogdemaquillant, zelfs waterproof mascara gaat er vlotjes af.

Deze reiniging is super snel achter de rug en laat een enorm fris gevoel achter. Een lotion of een crème nadien zijn zelfs niet meer nodig.

Kortom dit product heeft me bekeerd om iedere dag netjes het hele gezicht te reinigen, alle poriën helemaal zuiver voor we het bedje in kruipen.

Intussen is er nog een variant uitgebracht, deze zit in een tube en is voor de mensen die graag veel schuim hebben bij het reinigen. Voor mij geen must, maar met een vettere huid, kan dit wel een aangenamer effect hebben.

20120808-202619.jpg

Nu is Philosophy niet het goedkoopste merk, maar de “Purity, made simple” bestaat ook in een kleine versie (90ml voor 9,27 euro) zodat iedereen hem gemakkelijk kan uittesten. Een echte aanrader.

Net gezien op de online shop van Ici Paris dat hij deze week in promotie is, de fles van 240ml aan 14,87 euro ipv 18,59 euro. En tot 31/08 zijn er geen verzendkosten. Ideaal moment om hem te bestellen.

Laat me weten wat jullie ervan vinden!


One Comment

Leave a Reply