Wondermiddeltje voor je nagellak snel te drogen

Onmisbaar, zo kan ik het echt wel noemen: de druppeltjes die je nagellak heel snel laten drogen en uitharden!
20130510-144334.jpg

Sinds ik deze drip dry in huis heb, wordt er veel vlijtiger nageltjes gelakt. Net voor ‘t slapen nog een kleurtje erop zetten en wakker worden zonder de afdruk van de lakens erin. Tussen de middag op kantoor even wisselen van nagellakkleurtje, nog snel voor een feestje, … Plots momenten genoeg om toch met mooie gekleurde nagels rond te lopen.

De drip dry is een sneldrogende olie die je zachtjes over je pas gelakte nagels drupt. Een dikke 5 minuten later zijn je nagels droog en nog een paar minuutjes verder zijn ze helemaal uitgehard.

Deze druppeltjes kan je in het kruidvat voor niet veel geld vinden. Zelf gebruikte ik vooral de Drip Dry van OPI (Planet Parfum), maar in Rome nam ik de Express drying oil van Sephora mee, die me ook super bevalt!


Leave a Reply